Mentenanta

Mentenanta

Va punem la dispozitie servicii de mentenanta pentru sistemele dumneavoastra de securitate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Deasemenea, asiguram remedierea defectiunilor aparute la sistemele dumneavoastra de securitate, prin inlocuirea componentelor defecte cu altele noi, compatibile.

In cazul in care doriti conectarea la internet a sistemelor dumneavoastra (alarma la efractie, supraveghere video, sistemul de automatizare a portilor, bariera, sistem de control acces, videointerfonie), va stam la dispozitie cu solutiile cele mai noi, astfel incit sa puteti avea controlul total doar cu ajutorul telefonului dumneavoastra mobil.
 

  • Service
  • Instalare
  • Proiectare
  • Consultanta

Service

Toate sistemele instalate de noi beneficiaza de garantie si servicii de mentenanta si service post-garantie.

Instalare

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru instalarea sistemelor alese impreuna cu dumneavoastra, astfel incat sistemele sa nu fie doar functionale, ci si estetice.

Proiectare

Va stam la dispozitie cu servicii de proiectare, oferindu-va cele mai potrivite solutii tehnice acreditate existente pe piata sistemelor de securitate.

Consultanta

Va punem la dispozitie experienta noastra, in scopul gasirii si implementarii celor mai avansate solutii din punct de vedere tehnico-functional, tinand cont si de un raport pret/calitate corect.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.