Sisteme si Echipamente

Sisteme si echipamente

Echipamente pe care le folosim:

  • Sisteme de alarmare la efractie: DSC, Paradox
  • Sisteme supraveghere video: Hikvision, Dahua, TVT
  • Sisteme de videointerfonie: 2Easy, Hikvision, Dahua
  • Sisteme de automatizare a portilor: BFT
  • Sisteme de detectie incendiu: Bentel

Sisteme de alarmare la efractie

Pentru sisteme de alarmare la efractie folosim produsele firmelor: DSC, Paradox

Sistemele de alarmare la efractie sunt folosite pentru a detecta orice initiativa de patrundere neautorizata in obiectiv. Modul lor de functionare inseamna atat urmarirea celor care intra fortand sistemele de inchidere , pornirea sistemelor anexe de securitate(alarme , porti)dar si alarmarea pe mobil a persoanelor autorizate sa intervina si a titularului de contract.

Avand in vedere cat de importata este protejarea bunurilor dar si sentimentul de siguranta, noi ne angajam sa folosim echipamente de cea mai buna calitate, testate in timp de alti beneficiari si beneficiind de garantia si mentenanta acestora.

Sisteme supraveghere video

Sisteme supraveghere video
Echipamente pe care le folosim: Hikvision, Dahua, TVT

Alta tecnologia Alarme asigura servicii de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de supraveghere video.

Aceste sisteme asigura monitorizarea in timp real, inregistrarea imaginilor si pot fi folosite si ca probe in instanta.
Acestea pot fi:

  • Analogice, avand o rezolutie de pina la 1000 linii tv
  • IP, cu rezolutii de pina la 5 Mega Pixeli (HD).

La ambele sisteme exista optiunea  cu illuminator infrarosu (pentru vedere in timpul noptii), ele pot fi fixe sau mobile, cu lentile reglabile, fixe sau interschimbabile.
Softul acestor sisteme permite cu usurinta si fiabilitate combinarea lor, un sistem de supraveghere putand avea atat camere analog cat si IP, cu facilitatti de redare pentru multipli utilizatori.

Camerele pot si urmarite prin internet atat pe telefonul mobil printr-un soft dedicat cat si pe tableta, calculator, etc.

Sisteme de videointerfonie

Folosim echipamente:  2Easy, Hikvision, Dahua si oferim servicii de proiectare, instalare si întretinere a sistemelor de interfoane și videointerfoane.

Aceste echipamente care includ interfoane si videointerfoane pot fi folosite atat in case particulare cat si la birou, fiind extram de folositoare pentru a selecta persoanele care au drept de acces.

Mai nou acestea se regasesc pe scarile de bloc, aducand beneficiul major de a pastra linistea si curatenia in incnta prin limitarea accesului de catre proprietari.

Interfoanele asigura acces audio iar videointerfoanele au si camere video inlesnind decizia de a permite sau nu accesul persoanelor.

Sisteme de automatizare porti

Pentru sisteme de automatizare a portilor folosim produsele firmei BFT.

Firma noastra ofera servicii complete de instalare si intretinere a sistemelor de automatizari pentru porti atat rezidentiale cat si pentru spatii industriale sau comerciale.

Aceste porti sunt caracterizare prin rezistenta la efractie, datorata materialului foarte rezistent, functioneaza in baza unui sistem mecanic  rezistent la temperaturi foarte inalte sau foarte joase si au un consum redus.

Instalare si intretinere

Firma noastra ofera servicii de instalare si intretinere automatizare porti

Acestea pot fi porti batante, porti culisante sau porti de garaj.

Nu este recomandat sa lucrari singur la un sistem de automatizare chiar daca pe piata sunt astfel de kituri care se pot instala. Fara un specilaist exista pericol de blocaje, intreruperi de curent sau electrocutari!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.